ByggDialogs Akademi

Som anställd på ByggDialog ska du alltid ha chans att utvecklas. Genom vår akademi blir det möjligt för både unga och äldre medarbetare.

Läs mer
Hero ImageHero Image

ByggDialogs Akademi är ett viktigt nav för vårt utvecklingsarbete. Den erbjuder utbildning i flera viktiga ämnesområden. Den syftar också till att utveckla företagskulturen och stärka relationer mellan medarbetare i olika delar av verksamheten.

Inom akademin föreläser både medarbetare från ByggDialog och externa experter inom olika branschområden. Det kan handla om att allt från ledarskap till presentationsteknik, hållbarhet samt tid- och kostnadsstyrning. Allt för att du som medarbetare ska ha bästa möjliga förutsättningar att prestera och må bra på jobbet.

Vår akademi är en språngbräda för dig som vill ta ett nytt steg i karriären. Medarbetare som är särskilt erfarna och kunniga inom ett ämne kan under en period vara ansvariga för en utbildningsmodul. På så sätt får de en egen erfarenhet av förmedla kunskap. Inom ByggDialogs akademi ansvarar medarbetarna, tillsammans med företagsledningen, för att utveckla och processleda de olika utbildningsmodulerna.