9 januari 2018

Vi söker produktionschef till Västra Götalandsregionen

NYHETLängtar du efter rätt förutsättningar för att driva en effektiv byggproduktion?

Läs mer
Hero ImageHero Image

Längtar du efter rätt förutsättningar för att driva en effektiv byggproduktion? Vill du jobba med duktiga och högmotiverade hantverkare och vara ansvarig för samhällets viktigaste byggprojekt? Vi söker just nu produktionschef till Västra Götalandsregionen. Välkommen till Sveriges ledande partneringentreprenör.

Om oss och vad vi erbjuder dig

ByggDialog driver enbart projekt i samverkansformen partnering och har utvecklat en arbetsmodell som utmanar den traditionella byggbranschen. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba. Vi bygger alltid meningsfulla och samhällsbärande hus och anläggningar, främst lokaler för vård och skola. Tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar vi i en integrerad organisation för en effektivare och kvalitetssäkrad byggprocess. Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet och arbetar för projektets bästa. Vi ger dig också möjlighet till egen utveckling och löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi.

Produktionschef på ByggDialog

Som produktionschef på ByggDialog jobbar du alltid i nära samverkan med alla aktörer som behövs för att genomföra ett byggprojekt. Du har det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen i projekt mot fastställda ekonomiska och tekniska mål. I din organisation ingår projektingenjörer, arbetsledare/förmän och yrkesarbetare. Du är ByggDialogs dagliga representant för samarbetspartners och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du medverkar även i projektens tidiga skeden. I rollen ingår bland annat arbetsmiljöansvar, produktionsplanering inklusive tids- och resursplanering, kostnadsstyrning och att involvera medarbetare och samarbetspartners i ByggDialogs arbetssätt.

Vi söker dig som har arbetat produktionschef/platschef eller haft en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och öppen dialog i byggprocessen. Du har god förmåga att leda andra.

Kort fakta om oss

Antal anställda: 150
Omsättning: 1 mdkr
Projektorter: Skövde, Göteborg, Örebro, Karlstad, Uppsala/Stockholm
Arbetssätt: Varje byggprojekt och samarbete genomförs alltid i partneringform. Det innebär att vi tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar i en integrerad organisation för en effektivare och värdeskapande byggprocess. Vi lägger stort fokus på fas 1 och är en aktiv och utvecklingsdriven partner i tidiga skeden där vi med vår nyckelkompetens hjälper kunden att planera och genomföra projekteringen. Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet och arbetar för projektets bästa.

Ansökan

Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt via länken nedan. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss så är du varmt välkommen att kontakta personalchef Lena-Kajsa Höglind, lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se, 070-753 88 04.

Sök jobbet här: jobtip.se

Fler lediga jobb

ByggDialog är i en stark tillväxtfas och har just nu även behov av projektingenjörer och projektledare på flera olika orter i Sverige bl.a. Skövde, Göteborg, Hallandsregionen, Örebro, Uppsala och Stockholm.