16 maj 2022

Utmärkelsen UC Nordiskt tillväxtcertifikat

NYHETByggDialog har mottagit Nordiskt Tillväxtscertifikat från UC.

Läs mer
Hero ImageHero Image

ByggDialog har mottagit Nordiskt Tillväxtscertifikat från UC, en utmärkelse som delas ut till ett fåtal bolag som kvalificerat sig som tillväxtföretag.

Certifikatet baseras på föregående års bokslut där tillväxt, lönsamhet, soliditet och antal anställda är några parametrar som mäts och analyseras. Endast 5% av Sveriges företag kvalificerar sig som tillväxtföretag varje år. Gemensamt är att företagen är stabila, framgångsrika och tar nya marknadsandelar.

Tillväxtsigill1920x900.jpg
Roberth Sundhäll, vice vD och Michael Sundhäll, VD med tillväxtcertifikatet från UC.

– Tillväxten i företaget följer vår strategiska plan och vi jobbar medvetet för att växa på ett framgångsrikt men ändå sunt sätt. Under de senaste två åren har vi till och med överträffat oss själva och därför känns det jättekul att vi fått den här utmärkelsen. Det visar att vi är ett tryggt och stabilt företag och en pålitlig aktör och arbetsgivare, säger ByggDialogs VD Michael Sundhäll.

– Vi är såklart väldigt stolta och glada över detta tillväxtcertifikat och vill rikta ett stort tack till våra kunder och medarbetare som gör det möjligt att fortsätta utveckla vårt arbetssätt och bidra till både bättre byggprojekt och en bättre byggbransch, säger Roberth Sundhäll, vice VD.

Sedan tidigare har ByggDialog också fått certifikat för högsta kreditvärdighet UC Guld. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.