10 december 2019

Otroligt bra kollegor och utvecklande arbete – så tycker medarbetarna på ByggDialog

NYHET89 % av våra medarbetare är nöjda eller mycket nöjda med sin arbetssituation.

Läs mer
Hero ImageHero Image

89 % av våra medarbetare är nöjda eller mycket nöjda med sin arbetssituation och hela 96 % är nöjda eller mycket nöjda med ByggDialog som arbetsgivare. Det visar årets medarbetar- undersökning som genomförts under hösten.

De flesta upplever också att man är i en lämplig roll där man har bra förutsättningar att kunna påverka och bidra till verksamheten.

– Det är väldigt glädjande att se att våra medarbetare trivs och mår bra hos oss. På ByggDialog är vi måna om våra medarbetare och strävar efter en öppen företagskultur där alla hjälps åt och har möjlighet att påverka. Medarbetarna är det viktigaste vi har och vi jobbar varje dag för en bra arbetsmiljö och laganda i hela organisationen, säger Jörgen Sundhäll, VD på ByggDialog.

ByggDialog har alltså ett fortsatt högt Nöjd Medarbetar Index (NMI) som ligger på 61 på en skala mellan -100 och 100. Snittet i nordiska bolag är 7. Resultatet från undersökningen ligger till grund för förbättringsåtgärder i företaget. För det är såklart roligt att vi fått så bra resultat i mätningarna, men vi kan alltid blir bättre. Feedbacken från våra medarbetare är viktig för att kunna utveckla företaget, arbetsmiljön och fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare.

–  Nu går vi igenom all feedback och tittar på vad som uppskattas och vilka förbättringar eller förändringar som behöver göras. Det kan vara både på företagsnivå, projektnivå och på individnivå, säger Lena-Kajsa Höglind, personalansvarig på ByggDialog.

 

Röster från medarbetarna

”Det känns bra att jag jobbar åt en bra arbetsgivare med hjärtat på rätt ställe. Man får möjligheten hela tiden att göra nya moment vilket känns inspirerande. Otroligt bra kollegor med fin sammanhållning och omtanke till varandra.”

”Trivs med mina arbetsuppgifter, är med i projekteringen, deltar i flera projekt och känner att jag får gehör på idéer och tankar.”

”Mycket bra arbetsplats! Toppen kollegor med bra kemi. Trivs bra i min nya roll som förman, känns bra med mer delaktighet.”

”Fantastiska medarbetare med bred kompetens inom sin yrkesroll.”

”Bra orderingång med många intressanta projekt”.