18 mars 2024

Erfaren projektchef med bakgrund inom komplexa sjukhusbyggen ansluter till ByggDialog

NYHETByggDialog förstärker sin organisation och rekryterar en omtyckt projektchef med gedigen erfarenhet inom komplexa sjukhusmiljöer.

Läs mer
Hero ImageHero Image

ByggDialog förstärker sin organisation och rekryterar Joakim Staaf, en omtyckt projektchef med gedigen erfarenhet inom komplexa sjukhusmiljöer. Joakim, som nyligen började sin tjänst, har tidigare suttit på beställarsidan och samarbetat tätt med ByggDialog.

De senaste 15 åren har jag tillbringat större delen av min tid i byggbaracker, och det är där jag trivs bäst! Under mina år som beställare insåg jag fördelarna med partnering som arbetsmetod. Det ger en flexibilitet och delaktighet i projektstyrningen som är svår att uppnå på andra sätt. Dessutom leder det till att projektet betalar för det som verkligen behövs, varken mer eller mindre. Det är en metod som jag tror starkt på och ser fram emot att tillämpa i min nya roll, säger Joakim.

Joakim Staaf, som kommer från Västerås och bor i Töreboda, har en mångsidig bakgrund inom branschen. De senaste 11 åren har han tillbringat som projektledare och byggherreombud hos Västfastigheter, där han har arbetat i nära samarbete med ByggDialog i flera större projekt. 

– Joakim är mycket kompetent och har mångårig erfarenhet av att driva stora och komplexa byggprojekt i partnering. Han kommer att förstärka vårt kunnande inom vårdbyggnader i de tidiga skedena samt produktion och överlämnande. Joakim har bred erfarenhet då han både varit entreprenör tidigare och senast arbetat som beställare och han är tekniskt kunnig inom byggnation. Vi känner Staaf väl sedan tidigare och han har gedigen erfarenhet av partnering som arbetssätt och han vet vad som krävs för att lyckas med stora avancerade sjukhusprojekt. Utöver hans erfarenhet och kunnande vill vi lyfta fram att han är en bra person som är positiv och har stor drivkraft och energi som skapar glädje i projekten vilket överensstämmer mycket väl med hur vi vill arbeta i våra projekt säger Michael Sundhäll, VD på ByggDialog.

För mer information:

Michael Sundhäll, VD på ByggDialog.

072 574 88 68

michael.sundhall@byggdialog.se