19 september 2018

En långsiktig samverkan i Värmland

NYHETI går eftermiddag tecknades avtal mellan ByggDialog och Hammarö kommun för ett strategiskt partneringsamarbete

Läs mer
Hero ImageHero Image

I går eftermiddag tecknades avtal mellan ByggDialog och Hammarö kommun för ett strategiskt partneringsamarbete som sträcker sig fram till årsskiftet 2025/2026. Avtalet skrevs på vid Hammarlundens skola, en skola som är tänkt att vara bland de första ut i skolsatsningen.

Det nya samverkansprojektet är planerat att starta nu i höst och kontraktet gäller 7 skolor och förskolor, med optioner för ytterligare 11 skolor, förskolor och idrottshallar. I projektet ska befintliga skolor och förskolor utvecklas och nya skollokaler ska byggas för att möta kommunens framtida behov.

Ett av ByggDialogs specialområden är att i partneringform leda processen med att utveckla och bygga skolor. Vi är jättestolta och glada över att, med den erfarenhet och kunskap vi byggt upp i olika projekt genom åren, få bidra till Hammarös utveckling, säger Jörgen Sundhäll VD ByggDialog

hammaro_kommun_byggdialog_700x399-1-300x171.jpeg
Bo Rom områdeschef ByggDialog, Jörgen Sundhäll VD ByggDialog, Per Aspengren och Rickard Enér båda från Hammarö Kommun utanför Hammarlundens skola efter att avtalet skrivits på.

 

Genom att tillhandahålla lokaler som är anpassade för framtidens behov och som skapar de bästa förutsättningarna för kommunens barn, elever och skolpersonal hoppas Hammarö kommun att Hammarö ska bli en bra plats att växa upp på.