19 november 2019

Byggstart för Skytteskolan i Göteborg

NYHETFörra veckan skrevs kontrakt mellan ByggDialog och Lokalförvaltningen i Göteborg för produktionsstart av den nya Skytteskolan.

Läs mer
Hero ImageHero Image

Förra veckan skrevs kontrakt mellan ByggDialog och Lokalförvaltningen i Göteborg för produktionsstart av den nya Skytteskolan.

Skytteskolan som kommer vara belägen i de centrala delarna av Göteborg, ska bli en 12 000 kvm stor F-9 skola för ca 860  barn och elever. Projektet har en entreprenadkostnad på ca 344 mkr och ska vara klart 2021.

Samverkan och dialog redan i ett tidigt skede är en förutsättning för att bygga riktigt bra skolor. Vi har haft en väldigt bra process tillsammans med Lokalförvaltningen och övriga samarbetspartners hittills, och nu ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete när vi drar igång byggproduktionen av nya Skytteskolan, säger Jörgen Sundhäll, VD på ByggDialog.

Skytteskolan ingår som en del i ett strategiskt partneringprojekt där ByggDialog upphandlats som totalentreprenör. Hela projektet löper under fem år och omfattar nybyggnation av 2-4 grundskolor i Göteborgs stad.

IMG_0115_web-300x171.jpeg
Nina Baldursdottir projektledare och Therese Wannebo projektansvarig på Lokalförvaltningen tillsammans med områdeschef Mattias Svensson, projektchef Michael Sundhäll och VD Jörgen Sundhäll från ByggDialog är laddade efter kontraktsskrivningen.