8 september 2022

Byggdialog storsatsar i Sydöstra Sverige

NYHETSveriges ledande partneringentreprenör Byggdialog expanderar och har tagit sikte på sydöstra Sverige.

Läs mer
Hero ImageHero Image

Sveriges ledande partneringentreprenör Byggdialog expanderar och har tagit sikte på sydöstra Sverige. Bygget av nya skolor i Värnamo och Vetlanda är startskottet på en omfattande satsning.

– Sydost har varit en marknad vi sneglat på länge. Det finns stor potential här och tillfällen för oss att skapa fler projekt i partneringsamverkan. Vi vill att Byggdialog och vårt arbetssätt ska finnas i hela landet. Det skapar ett större samförstånd och helhetskänsla i byggprojekten till skillnad från traditionella byggprojekt. I partnering kommer man närmare projektet och närmare de man jobbar med, säger Janne Brodin, områdeschef Sydost, Byggdialog.

Byggdialog har redan startat två byggprojekt i Jönköpings län. Två skolor och en idrottshall i Värnamo och Tomaslundsskolan i Vetlanda. Skolor har sedan företaget startade 2007 varit något Byggdialog satsat på. 

Nu vill de skapa fler samhällsviktiga projekt och fler arbetsmöjligheter i partnering med Janne Brodin i spetsen.

– Jag är väldigt glad att Janne nu börjat hos oss och våra projekt i sydöstra Sverige. Vi gör en medveten satsning vilket kommer att medföra en snabbare expansion i geografin. Med en driven, kompetent person i täten fylld av energi kommer vi sprida partnering som arbetssätt och skapa värde i våra projekt, säger Michael Sundhäll, vd på Byggdialog.

 

För ytterligare information kontakta:

Janne Y Brodin, områdeschef Sydost, ByggDialog
Telefon: 070 519 44 28
Mejl: janne.y.brodin@byggdialog.se

Michael Sundhäll, vd på ByggDialog
Telefon: 010 459 88 68.
Mejl: michael.sundhäll@byggdialog.se