7 juli 2023

ByggDialog rekryterar byggtalang

NYHETI Byggindustrins lista på 2023 års byggtalanger finner vi David Lindqvist, en av våra nya projektingenjörer på ByggDialog.

Läs mer
Hero ImageHero Image

I Byggindustrins lista på 2023 års byggtalanger finner vi David Lindqvist, en av våra nya projektingenjörer på ByggDialog. 

För andra året i rad listar Byggindustrin branschens unga stjärnskott. Bland dem är David Lindqvist.

– Jag är väldigt glad för denna utmärkelse, det ger mig en starkare motivation att fortsätta växa och göra en positiv skillnad inom mitt yrkesområde och branschen, säger David Lindqvist.

Utmärkelsen baseras på ambition, bredd och kompetens. Under sin karriär har David samlat på sig flera erfarenheter både från entreprenör- och beställarsidan. I intervjun till Byggindustrin berättar han att hans största drivkraft är hungern för att lära sig mer och att utvecklas i nya utmaningar och projekt.

– Jag började som snickare och jobbade som det i några år innan jag bestämde mig för att läsa vidare. Jag började som projektingenjör och kom snabbt in på kalkylfronten och även marknadsbevakning. Jag provade även att arbeta på beställarsidan men kände att det är entreprenadsidan jag trivs bäst på, säger David Lindqvist.

David har precis börjat sin resa på ByggDialog. Till en början kommer han arbeta med våra arenaprojekt i Skövde. Han kommer även stötta upp kalkylarbetet i vårt sjukhusprojekt i Oskarshamn.

– Det känns otroligt spännande. ByggDialog är ett växande bolag och entreprenadformen partnering passar mig väldigt bra. Speciellt fokuset vi har i de tidiga skedena. Vi har även ett stort hållbarhetstänk, en viktig fråga som det gäller att hitta nya lösningar och arbetssätt för. Det känns verkligen roligt att gå in i rollen som projektingenjör där jag kan vara med på ett bredare plan.