8 juni 2023

ByggDialog anställer två erkända projekteringsledare

NYHETEfter att ha kammat hem flertalet stora projekt under året har ByggDialog även rekryterat nya medarbetare.

Läs mer
Hero ImageHero Image

Efter att ha kammat hem flertalet stora projekt under året har ByggDialog även rekryterat nya medarbetare. Bland annat två nya projekteringsledare med gedigen erfarenhet – Per Widstrand och Maria Freeney.

Rekryteringen är i full gång för partneringentreprenören ByggDialog som under året vunnit tilldelningen av ett flertal projekt i hela Sverige. Nu välkomnar de två nya projekteringsledare – Per Widstrand och Maria Freeney.

Både Per Widstrand och Maria Freeney har varit en del av ByggDialog i flera år som konsulter i rollen som projekteringsledare. Efter ett gott samarbete och ett arbetssätt som lockat bestämde sig båda för att bli en del av företaget på riktigt.

– Det är en bra atmosfär i ByggDialogs projekt med högt i tak och ett trevligt arbetssätt som jag brinner för. Vi tar oss framåt gemensamt och under trevliga former. Nu känns det som att jag blir ännu mer en del av teamet på ByggDialog än tidigare och jag får mer insyn och möjlighet att vara med och påverka. Även i områden jag inte varit delaktig i tidigare, säger Per Widstrand.

– Jag har tidigare bara varit verksam i en avgränsad del av processen. Som anställd på ByggDialog kan jag ta tag i fler saker och få vara med och utveckla projekteringsprocessen. Det är det som är trevligt med att jobba med partnering. Det är öppet, transparent och i ByggDialogs projekt har alla varit positiva och hjälpsamma. Jag är glad att få bidra med min kunskap för att vi tillsammans ska bygga rätt, till rätt kvalitet och rätt pris, säger Maria Freeney.

Värdefulla insikter

Per Widstrand har tidigare varit vd för VVS-plan. Han har lång erfarenhet av projekteringsledning i olika projekt runt om i Sverige.

Maria Freeney har erfarenhet som arkitekt. Något som ger värdefulla insikter i de tidiga skedena i ett byggprojekt. Hon har även kunskap inom digitalisering och hur man implementerar digitala verktyg i byggprocessen.

Tillsammans ser vi fram emot att skapa nya sätt att arbeta med projektering.

– Det är mycket glädjande att Per och Maria nu ansluter till oss på ByggDialog. De kommer att förstärka vårt kunnande i de tidiga skedena och vara starkt bidragande till att utveckla vårt projekteringsarbete. Vi känner dem väl sedan tidigare och jag vill lyfta fram deras varma personligheter som passar väl in i ByggDialog och att jobba med partnering som arbetssätt, säger Michael Sundhäll, vd på ByggDialog.

För ytterligare information kontakta:

Michael Sundhäll, vd på ByggDialog
Telefon: 010 459 88 68
Mejl: michael.sundhall@byggdialog.se