4 oktober 2024

ByggDialog rekryterar erfaren projektchef

NYHETByggDialog förstärker sin organisation ytterligare med Leif Karlsson. En erfaren projektchef.

Läs mer
Hero ImageHero Image

Leif Karlsson, projektchef med unik erfarenhet av stora avancerade sjukhusprojekt, ansluter till ByggDialog och förstärker organisationen.

ByggDialog förstärker sin organisation ytterligare med Leif Karlsson. En mycket erfaren projektchef med flertalet stora sjukhusprojekt på meritlistan. 

– Vi är väldigt glada att Leif ansluter till vår organisation. Leif har tillbringat hela sitt yrkesverksamma liv som byggentreprenör och varit med om projekt som få i Sverige har erfarenhet och rutin av. Han har varit med i några av de största sjukhusprojekten som gjorts i Sverige och har även erfarenhet av stora sjukhusprojekt i mångmiljardklassen utomlands. Leif passar väl in i ByggDialog med sitt ödmjuka, förtroendeingivna och lugna sätt. Han är en erfaren ledare och genuin person som trots sin mångåriga erfarenhet är prestigelös i teamet. Med klingande norrlandsdialekt som han behållit genom åren känns det tryggt och stabilt med Leif på plats i Skellefteå, säger ByggDialogs vd Michael Sundhäll.

Leif kommer förstärka organisationen i Norra Sverige. Han kommer utgå från Skellefteå där han startade sin karriär och nu återvänder till efter många år både utomlands och på andra orter i Sverige.

– Det känns mycket bra att kunna återvända hemåt där allt startade för många år sedan, cirkeln sluts. Fantastiskt att få tillfälle att jobba i ett dynamiskt framåtlutat bolag som ByggDialog med samma värderingar som mig själv. Jag har precis startat upp i Skellefteå tillsammans med ett härligt projektteam och ett mycket fint projekt. Jag ser framtiden med tillförsikt och alla de möjligheter som vår partneringmodell kommer erbjuda framåt, säger Leif Karlsson.