1 december 2021

Årets karriärföretag 2022

NYHETUtmärkelsen Årets karriärföretag delas årligen ut till de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige.

Läs mer
Hero ImageHero Image

Utmärkelsen Årets karriärföretag delas årligen ut till de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige, som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young Professionals. ByggDialog är ett av de företag som tagit emot utmärkelsen för 2022.

”ByggDialog är inte som vilket byggbolag som helst. Bolaget är modernt och anpassar sig efter samhällsutvecklingen och riktar sig tydligt mot studenter och young professionals. Här finns all möjlighet till att utvecklas inom företaget. Genom en exemplarisk företagsfilm visas det hur företagets arbetskultur ser ut och man får en bra inblick i företaget. Det råder inga tvivel om att medarbetarna trivs hos ByggDialog.”

Ja så lyder motiveringen till utmärkelsen Årets karriärföretag 2022. Den delas ut av Karriärföretagen som varje år väljer ut och utvärderar 1000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner som uppfyller grundkriterierna. Arbetsgivarna granskas och poängsätts av en expertpanel på en rad parametrar, bland annat närvaro och kvalitet i sociala medier, aktiviteter gentemot studenter och Young Professionals, hur attraktiv man är som arbetsgivare etc.

Roberth-Sundhäll-300x250.jpg

Roberth Sundhäll, vVD.

– Det känns fint att vi har fått den här utmärkelsen och att ByggDialog uppmärksammas på det här sättet. För oss står medarbetarna alltid i centrum och vi har ända från starten arbetat målmedvetet för att kunna erbjuda bra utvecklingsmöjligheter för alla, men framför allt för unga och nyutexaminerade. Vi har en platt organisation där alla kan vara med och påverka, ung som gammal men också en varm, öppen och inkluderande företagskultur. Det gör att människor trivs och stannar kvar hos oss, säger Roberth Sundhäll, vVD ByggDialog.

Learning by doing

ByggDialog erbjuder utvecklingsmöjligheter på flera olika sätt. Bland annat genom ByggDialog Akademin, som är vårt interna forum för kunskapsdelning, kompetens- och företagsutveckling som också syftar till att stärka relationer mellan medarbetare i olika delar av verksamheten och till att utveckla företagskulturen. Kärnan i all utveckling ligger dock i våra byggprojekt. Med en företagskultur som bygger på laganda och teamtänkande, blir erfarenhetsutbytet i vardagen stort och man får en snabbare utveckling i sin roll.

lenakajsa_byggdialog_webb-300x250.jpg

Lena-Kajsa Höglind, personalansvarig.

– Vi tror på learning by doing, och att man utvecklas mer om man får ta ansvar från start. Som ung eller nyutexaminerad får man en bred och mångsidig roll hos oss, där man ges möjlighet att testa på många olika arbetsuppgifter och moment. Hela tiden med stöd och stöttning av de andra personerna i projektteamet. Det ger en hög och relevant kunskapsdelning och man får en stor bredd i sitt kunnande och i sin roll. Genom Akademin kan man sen utveckla sin kompetens ytterligare. Utvecklingsvägarna och möjligheterna är många, säger Lena-Kajsa Höglind, personalansvarig på ByggDialog.

*Karriärföretagen 2022 jurys består av Charlotte Hågård,en av Sveriges mest respekterade talang- och karriärexpert. Ledande employer branding-föreläsare Anna Dyhre; rådgivare och konsult inom HR, tidigare personaldirektör på SAS and Infranord, Torgny Johnsson; och Boris Nordenström, serieentreprenör och grundare av bland annat Jobline. 

 

Vill du veta mer om utvecklingsmöjligheter och hur våra medarbetare tycker att det är att jobba hos oss hittar du mer information här.