18 mars 2022

Äntligen dags för VA-mässan 2022

NYHETDen 29-31 mars går VA-mässan i Jönköping av stapeln.

Läs mer
Hero ImageHero Image

Den 29-31 mars går VA-mässan i Jönköping av stapeln, årets största branschmässa för VA- och vattensektorn.  Tre dagar fullspäckade med inspiration, kunskap, möten och affärsmöjligheter. ByggDialog är såklart på plats för att prata samverkan och framtidens VA-byggnation.

Samverkan lösningen för VA-branschens utmaningar

Komplexa projekt, höga miljökrav, tighta tidplaner och flera osäkerhetsfaktorer att ta hänsyn till. Vi vet att utmaningarna oftast är många när ett nytt vatten- eller avloppsreningsverk ska byggas. Men hur löser vi dem tillsammans? Vi har identifierat några framgångsfaktorer som kommer hjälpa dig få en trygg, effektiv och kostnadseffektiv process där du inte behöver oroa dig för dyra omtag som spräcker budgeten eller att tidplanen inte hålls. Att upphandla i partnering är en framgångsfaktor, att planera för processklart från start är en annan. Vi delar gärna med oss av fler tips under mässan.

I vår monter träffar du Jonas Hesselroth, Julia Nilsson, Sven Olsson, Emma Björkenstam och Erik Olsson. Tillsammans har de gedigen erfarenhet av både samverkansprojekt och tekniska försörjningsanläggningar. Vi  berättar gärna mer om hur vår arbetsmodell och vår byggprocess kan gynna ditt nästa VA-projekt och hur vi kan hjälpa dig ta VA-byggandet in i framtiden. Välkommen till vår monter B05:102.

Personfoton-2-scaled.jpg

Vill du veta mer?

Mer information, tider och biljetter hittar du på elmia.se.