15 februari 2023

Ännu ett delprojekt står klart i Sunne

NYHETAlla hjärtans dag 2023 firade vi med invigningen av Folktandvårdens nya lokaler vid Selmagården i Sunne.

Läs mer
Hero ImageHero Image

Alla hjärtans dag 2023 firade vi med invigningen av Folktandvårdens nya lokaler vid Selmagården i Sunne.

Ännu ett delprojekt i den strategiska partneringen tillsammans med Sunne Fastighets AB har invigts. Denna gång är det Folktandvården som flyttat in i nya toppmoderna lokaler.

Tillsammans med Sunne Fastighets AB bygger vi flera samhällsviktiga lokaler. Selmagården, tidigare hotell Selma Lagerlöf, rymmer lokaler för hemtjänst, särskilt boende, folkhögskola, folktandvård, nytt samhällsbyggnadskontor, ny hjälpmedelscentral och lokaler för Region Värmland. 

Webb4.jpg

Solen sken när politiker och representanter från verksamheten bjöd in till visning av den nya Folktandvården. På plats var även Niclas Jansson, vd på Sunne Fastighets AB.

– Jag tycker det har blivit fantastiskt fina lokaler. Det går inte ens att jämföra med de gamla. När jag pratat med verksamheten är de väldigt nöjda och det är det viktigaste för oss. Det känns verkligen jättebra, säger Niclas Jansson.

Webb3.jpg

Projektet påbörjades 2020 och ska vara färdigställt sommaren 2023. Det är främst bygget av folkhögskolan som återstår.

”Nu är det inte långt kvar. Det är så klart roligt men det känns även vemodigt. Vi har levt med det här länge. Det känns framför allt vemodigt att skiljas från ByggDialog. Vi har fått till ett bra samarbete under hela tiden. Det är inte en lätt uppgift att ge sig in i en fastighet med så stor betydelse för Sunne. Selmagården är som ett landmärke och ByggDialog har lyckats bevara det på bästa sätt.

Niclas Jansson, vd på Sunne Fastighets AB.

Webb2.jpg

Här kan du läsa om invigningen av det särskilda boendet på Selmagården!