HållbarhetJämlikhet
HållbarhetJämlikhet

Ny VD och vice VD för ByggDialog

Nyheter - 28 februari, 2020

Efter 13 år som VD för ByggDialog lämnar nu Jörgen Sundhäll över stafettpinnen och det operativa ansvaret till sönerna Michael och Roberth Sundhäll. Michael blir ny VD för företaget och Roberth vice VD.

Michael Sundhäll, som nu går in i rollen som VD, har närmast varit projektchef i Stockholms- och Uppsalaregionen och dessförinnan inköpsansvarig på ByggDialog.

”Jag ser fram emot min nya roll på ByggDialog. Jag har vuxit upp med det här företaget och får nu möjlighet att fortsätta driva det i samma partneringanda som tidigare. Jag kommer att fokusera på fortsatt tillväxt och på vår kärnverksamhet inom vård, skola och industri tillsammans med våra medarbetare och kunder.”

Michael Sundhäll, VD

Roberth Sundhäll har de senaste åren haft rollen som projektledare och IT-samordnare i företaget. I rollen som vice VD kommer han ha stort fokus på verksamhetsfrågor, utveckling och digitalisering.

”Utveckling och digitalisering ligger mig varmt om hjärtat och en viktig uppgift för mig blir att se till att vi ständigt utvecklar och effektiviserar våra processer för att ligga i framkant inom dessa områden. Jag vill också jobba för en stark och positiv företagskultur som inspirerar och utmanar våra medarbetare till att ständigt utvecklas, ta ansvar och lära sig mer.”

Roberth Sundhäll, vice VD

ByggDialog grundades 2007 med visionen att skapa en bättre och helt ärlig byggbransch genom att enbart arbeta i partneringsamverkan. Jörgen Sundhäll har varit med från start som delägare och VD för företaget men går nu vidare in i rollen styrelseordförande.

ByggDialogs tidigare VD och grundare Jörgen Sundhäll.

–  ByggDialog ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och jag kommer vara precis lika engagerad som tidigare även om det blir från en annan position än idag. Det har varit roliga år och jag vill tacka alla medarbetare som alla varit med och bidragit till ByggDialogs utveckling. Nu är det dags för mig att lämna över till Michael och Roberth, och det gör jag med fullt förtroende, säger Jörgen Sundhäll.