Sara Högberg

"ByggDialog har så himla många spännande projekt, och det känns oerhört roligt att få vara med och bygga ett så stort riktigt projekt.

Hero ImageHero Image

Våren 2015 var vi två studenter från Chalmers byggingenjörsprogram som skrev examensarbete för ByggDialog. Vi undersökte hur utformningen av ett förfrågningsunderlag kan påverka samarbetet mellan byggherre och entreprenörer i partneringprojekt.

Sommaren efter mitt examensarbete hade jag sommarpraktik på ByggDialog, innan jag fortsatte med studierna och läste mitt masterår. När examen började närma sig kontaktade jag ByggDialog och blev erbjuden ett jobb som projektingenjör. Nu har jag en arbetsledande roll på A Working Lab, ett innovationsprojekt med trästomme på Chalmersområdet i Göteborg.

ByggDialog har så himla många spännande projekt! Till exempel har jag fått möjlighet att vara med på tillbyggnaden av nya avdelningar på Skaraborgs sjukhus i Skövde. För mig som nyutexaminerad känns det oerhört roligt att få vara med och bygga ett så stort projekt. Jag är helt övertygad om att det kommer att utveckla mig både yrkesmässigt och som person.