Karl Sköld

Projektchef

Det viktigaste för ett lyckat projekt är att förstå kunden. Inställningen att det är andras pengar vi hanterar gör alla våra medarbetare oerhört duktiga på kostnadsstyrning.

Det bästa med mitt jobb är att se resultaten. När vi efter mycket slit ser ett projekt gå i mål tidigare än tänkt, och till en billigare peng, tack vare vår gemensamma laginsats och projektledningsmetodik. När jag märker hur nöjd och glad kunden blir och hur stolta våra medarbetare är, hur mycket vi tillsammans har utvecklats under projektets gång.

Vi är alltid medvetna om att det är kundens pengar vi hanterar. Alla våra medarbetare tar stort ansvar för att varje krona används rätt. Det skiljer oss från andra byggbolag, där den ekonomiska hanteringen ofta ligger hos en enskild person.

Personligen känner jag att ByggDialog som entreprenör är otroligt mån om att varje projekt går som kunden har tänkt. Eftersom förtroendet är en viktig parameter när vi blir upphandlade måste vi varje gång visa att vi gör bra projekt och går att lita på.