HållbarhetJämlikhet
HållbarhetJämlikhet

Byggdialog storsatsar i Sydöstra Sverige

Pressmeddelanden - 8 september, 2022

Sveriges ledande partneringentreprenör Byggdialog expanderar och har tagit sikte på sydöstra Sverige. Bygget av nya skolor i Värnamo och Vetlanda är startskottet på en omfattande satsning.

– Sydost har varit en marknad vi sneglat på länge. Det finns stor potential här och tillfällen för oss att skapa fler projekt i partneringsamverkan. Vi vill att Byggdialog och vårt arbetssätt ska finnas i hela landet. Det skapar ett större samförstånd och helhetskänsla i byggprojekten till skillnad från traditionella byggprojekt. I partnering kommer man närmare projektet och närmare de man jobbar med, säger Janne Brodin, områdeschef Sydost, Byggdialog.

Byggdialog har redan startat två byggprojekt i Jönköpings län. Två skolor och en idrottshall i Värnamo och Tomaslundsskolan i Vetlanda. Skolor har sedan företaget startade 2007 varit något Byggdialog satsat på. 

Nu vill de skapa fler samhällsviktiga projekt och fler arbetsmöjligheter i partnering med Janne Brodin i spetsen.

– Jag är väldigt glad att Janne nu börjat hos oss och våra projekt i sydöstra Sverige. Vi gör en medveten satsning vilket kommer att medföra en snabbare expansion i geografin. Med en driven, kompetent person i täten fylld av energi kommer vi sprida partnering som arbetssätt och skapa värde i våra projekt, säger Michael Sundhäll, vd på Byggdialog.

 

För ytterligare information kontakta:

Janne Y Brodin, områdeschef Sydost, ByggDialog
Telefon: 070 519 44 28
Mejl: janne.y.brodin@byggdialog.se

Michael Sundhäll, vd på ByggDialog
Telefon: 010 459 88 68.
Mejl: michael.sundhäll@byggdialog.se