HållbarhetJämlikhet
HållbarhetJämlikhet

Pär Mattsson

Projektchef

Alla här har valt att jobba i ett klimat där det är tillåtet att hjälpa varandra. Här får man känna lika mycket engagemang för projektet som beställaren gör.

På ByggDialog har vi en blandning av en väldigt hög ambitionsnivå och en ”kul på jobbet”-inställning som är väldigt tillfredsställande att bidra till. Alla här har valt att jobba i ett klimat där det är tillåtet att hjälpa varandra. Här får man lov att känna lika mycket engagemang för projektets helhet som beställaren gör.

För att ett projekt ska bli lyckat måste man vara noga med ekonomin. I början handlar det om att ta rätt beslut om budgeten. I slutet handlar det om att kontrollera och styra kostnaderna. Det här är en viktig del av partneringprocessen, där alla är ödmjuka inför att vi hanterar kundens pengar. Vårt sätt att jobba gör att alla medarbetare är duktiga på kostnadsmedvetenhet och kostnadsstyrning. Det skiljer oss från andra byggbolag, där den ekonomiska hanteringen ofta ligger hos en enskild person.

Personligen känner jag att ByggDialog som entreprenör alltid är otroligt mån om att varje projekt går som kunden har tänkt. Eftersom förtroendet är en viktig parameter när vi blir upphandlade måste vi varje gång visa att vi gör bra projekt och går att lita på.