HållbarhetJämlikhet
HållbarhetJämlikhet

Ellinor Johansson

Projektingenjör

För mig är det viktigt att ha en nära relation med beställaren, fokusera på kundnyttan och leverera en produkt som verksamheten blir nöjd med.

ByggDialog tar ansvar för helheten. Vi betraktar varje projekt ur både kundens och brukarens perspektiv. I vår arbetsmodell kommer alla kompetenser till tals redan från början, så att inga onödiga fel ska uppstå längs vägen. Vi har alltid ett nära samarbete med kund, verksamhet och underentreprenörer, hela vägen till färdig slutprodukt.

Som projektingenjör har jag väldigt varierande arbetsuppgifter. Det kan handla om allt från KMA-arbete till inköp, upphandlingar och ekonomisk uppföljning, men det allra roligaste är kundkontakten.

Att vara med i ett byggande som gör skillnad för samhället i stort känns verkligen meningsfullt. Vår värdegrund genomsyrar hela verksamheten. Vi är ett tight team där alla strävar mot samma mål och hittar nya, effektiva lösningar tillsammans. Och så lär man sig väldigt mycket av både kolleger och samarbetspartners! Det är en väldigt inspirerande miljö att jobba i.