Bygg och anläggning

Rekryterare till Karlstad

Nu söker vi på ByggDialog en rekryterare till huvudkontoret i Karlstad. En rolig och omväxlande roll på en dynamisk arbetsplats ......

Hero ImageHero Image

Nu söker vi på ByggDialog en rekryterare till huvudkontoret i Karlstad. En rolig och omväxlande roll på en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar och en kultur fylld av engagemang och samarbete.

Tjänsten som rekryterare är ett föräldravikariat som sträcker sig från juni 2024 till och med september 2025. Som rekryterare hos oss är du ansvarig för att identifiera, attrahera och anställa kvalificerade kandidater för olika roller inom företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Ta fram kravprofiler, skriva och publicera annonser, CV-granskning och urval.
  • Att genomföra proaktiva sökningar och aktivt söka upp kandidater (headhunting).
  • Ta inledande kontakter med potentiella kandidater, genomföra telefonintervjuer, boka in intervjuer, referenstagning och uppföljning.
  • Att administrera rekryteringsprocessen från början till slut.
  • Delta på arbetsmarknadsmässor på universitet och högskolor

Rekryteringsarbetet omfattar alla våra geografier runt om i Sverige där vi har byggprojekt. Du jobbar i nära samarbete med rekryterande chefer som alla är involverade och håller intervjuerna i hög grad. I rollen ingår även viss övrig administration inom HR och du jobbar i nära samarbete med vår HR-ansvarig.

Kvalifikationer
I denna tjänst behöver du ha god förståelse för rekryteringsprocessen och erfarenhet av rekryteringsarbete sedan tidigare, antingen in-house eller på en rekryteringsbyrå. Du har lätt för att prata med och få kontakt med människor samt en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Det är meriterande om du jobbat inom byggbranschen, men inte ett krav. 

Tillträde: juni 2024
Varaktighet, arbetstid: Föräldravikariat juni 2024 t.o.m. september 2025.
Placering: Karlstad

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta Rekryterare Elin Andersson, tel. 072-590 26 03, elin.andersson@byggdialog.se

Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen in med din ansökan!

Kort fakta om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag 390 anställda och omsätter ca 3,7 miljarder. Mer information om oss hittar du på byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.