Bygg och anläggning

Projektingenjör/Inköpare till stort projekt i Gävleborg

Nu söker vi på ByggDialog en erfaren och driven projektingenjör/inköpare till stort projekt i Gävleborg. Hos oss får d......

Hero ImageHero Image

Nu söker vi på ByggDialog en erfaren och driven projektingenjör/inköpare till stort projekt i Gävleborg. Hos oss får du en utvecklande och mångsidig roll där du blir en viktig nyckelperson under projektets alla delar. Vi är ett expansivt byggentreprenadföretag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Så, välkommen till oss!

Om rollen
Som projektingenjör/inköpare hos oss har du en central roll i våra byggprojekt, där du är delaktig från projektstart och projektering ända fram till färdigställd byggnad. Du har en samordnande och central roll i projektet, och kommer vara ett viktigt stöd till hela projektorganisationen i en mängd frågor. Vi jobbar alltid i team där du tillsammans med underentreprenörer och övriga projektdeltagare hjälps åt att planera och driva effektiva byggprojekt.

Vi söker dig som är…
Utbildad civil- eller högskoleingenjör inom bygg eller som har varit hantverkare och studerat vidare på yrkeshögskola. Du behöver ha några års erfarenhet av byggprojekt. Du behöver ha kunskap inom entreprenadjuridik, AMA och förhandling. Det är många saker som händer i ett byggprojekt och därför är egenskaper som flexibilitet, ansvarstagande och engagemang viktiga för denna roll. Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av offertarbete, kalkyl och avtalsfrågor sedan tidigare. Övriga krav är B-körkort. Det är en fördel om du har tillgång till bil.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Elin Andersson, tel. 072-590 26 03, elin.andersson@byggdialog.se

Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

Om oss
ByggDialog är ett byggentreprenadföretag specialiserade på partnering i byggprojekt. För oss är det viktigt att det vi bygger är meningsfullt och hållbart. Därför bygger vi främst samhällsbärande fastigheter som skolor, sjukhus och industrier. Med kompetenta, engagerade medarbetare leder och organiserar vi hela bygg- och partneringprocessen redan i tidigt skede. Hela vägen från projektering till genomförande och överlämning. Vi är idag 380 anställda och omsätter ca 3,2 miljarder.

Mer information om oss hittar du på www.byggdialog.se eller via våra sociala kanaler.